Om Os

Om Os

Brass’n Harmony opstod i 1996, da to af Aalborg Musikskoles ungdomsorkestre, nemlig Solsidens Harmoniorkester og Aalborg Skolernes Brassband, blev fusioneret.Brass’n Harmony blev navngivet af et orkestermedlem på orkesterets første tur til udlandet. Orkesteret bestod dengang kun af 29 unge musikere, der hurtigt fandt et fælles mål: kvalitetsmusik med høj underholdningsværdi - kvaliteter som Brass'n Harmony har ført videre til de i dag 44 musikere, der består af flere aldersgrupper.
Orkesterets alsidige repertoire spænder fra traditionelle marcher, klassisk store værker, swingende jazz og popmusik, som har ført til flotte resultater i både nationale og internationale konkurrencer, samt optræden med kunstnere som Kim Sjøgren (violin), Peter Jensen (trombone, DR Big Band) og Burdette Becks (jazz-sanger og fløjtespiller).
Brass'n Harmony's behagelige klang, gode humør og sociale rummelighed er årsagen til at vi her i 2014 betragter os selv som hele kommunens orkester, med plads til alle typer af musikere i alle aldre.
Brass'n Harmony dirigeres til dagligt af Henrik Juul-Brinkmann (f.1982) blev, efter MGK i Aalborg, uddannet i Musikvidenskab fra Aalborg Universitet, med trombone som solofag, i 2007 og har siden arbejdet som underviser, foredragsholder og dirigent i både ind- og udlandet. Han assisteres af dygtige kollegaer fra Aalborg Kulturskole, hvor orkesteret har sin base.

Dirigent: Henrik Juul-Brinkmann

Henrik Juul-Brinkmann (f. 1982) har været dirigent for Brass'n Harmony siden 2015. I 2005 fik Henrik sit første dirigentjob, nemlig i Frederikshavn FDF Brass Band. I 2006 startede han som dirigent og musikalsk leder i Brovst Pigegarde. Siden da er det blevet til mange kortere og længere dirigentjobs i bl.a.: Aalborg Brass Band, Nordvestjysk Brass Band, Silkeborg Blæserne, Århus Brass Band, Radøy Brass (Norge), Oster Brass (Norge), Fjell Brass (Norge), Aalborg Garden og Brass'n Harmony - Aalborg (windband).

Dirigent - aspirantorkestret: Marianne Krull

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed aliquet dolor vitaee

Øvrige undervisere i Brass'n Harmony

Messing: Marianne Krull Fløjte: Pernille Christensen Klarinet: Stephanie Lübke Percussion: Torsten Folke Pedersen